søndag 17. februar 2013

#minturfinturtreningstur


Da er uka snart igang igjen! Da er det bare å brette opp armene og komme seg igang igjen på jobb. Klar for fjerde uka på jobb - det er godt å være igang, samtidig som jeg savner å være hjemme med minstemor. Godt at papsen klarer brasene så godt hjemme, det er jo ganske deilig å komme hjem til ferdig middag! 

Det ble en utrolig rolig helg for oss - den ene etter den andre har fått feber, så bortsett fra kino på lørdag har ungene vært inne hele helga. Jeg har fått meg noen flotte skiturer i helga, helt alene i motsetning til det toget vi pleier å være, med to hunder, barneslede og pulk. I dag var det to superklare hunder som ble med på tur på elva. Utrolig godt å se sola igjen!

lørdag 16. februar 2013

Jeg liker...


...kaffe i favorittkoppen...


...fine blomster... 


...og tid til å kikke litt i en av bøkene mannen fikk til jul (av meg Ü).. 

...og ikke minst liker jeg at jeg har fått meg et nytt objektiv! 50 mm linsen min hadde nok fått seg en liten kakk av en av mine små hobbyfotografhjelpere i familen - den hadde i alle fall ikke autofokus som fungerte lengre. Da passet den fint til å ta bilder av ting som sto heeeelt i ro - men ikke til å fange opp fine øyeblikk som innebar barn i aktivitet. Nå har vi heldigvis fått litt mer lys om dagen, så da er det litt mer hjelp i dagslyset. 

I dag er det kaldt ute, og med ei lita ei som har hatt feber noen dager blir det heller kino enn tur i dag. Det gleder vi oss til - Karsten og Petra bøkene har vært store favoritter både hos store og små i familien.