torsdag 21. juni 2012

Et ekorn på vift...


I dag gjør vi oss klare til å få fint besøk. En venninne og hennes to små kommer med flyet i dag, så nå gleder både store og små seg til å feire St. Hans-helgen sammen.

Jeg har pynta meg med ekornsokker - i fine sommerfarger. Mønsteret er fra bloggen Med Pinner, og mønsteret finner du her. Jeg har strikket sokkene i Sisu med pinner nr 2,5.

Ellers har vi det fint. Dagene flyr avgårde, og blogging ligger langt bak på prioriteringslisten. Vi planlegger ferie, dåp og har såvidt begynt å snuse på planleggingen av en 40-års jubilant. Jeg har startet grubleriene på hva i all verden jeg skal en gi til en 40-åring, og som jeg atpåtil er gift med? Hmmm... godt jeg enda har noen måneder igjen.

I går hadde vi trilletreff - dvs i går var det uten trilling. Regnet plasket ned, og da var det mer fristende å holde seg innendørs, selv om jeg måtte ut en tur og hente mer ved... (tørr nesten ikke skrive det.). En oppsummering viste at vi kjenner til en god del av de ungene som kommer til å starte opp på samme kullet på skolet. Det er jo kjekt å vite allerede nå at det ser ut til å bli en stor klasse på vår lille, lokale skole.  

3 kommentarer:

Marits Hverdagsgleder sa...

Fine sokker! :)
Har aldri vært nordover, har et stort ønske om det... Ser ut som du har fantastisk natur rundt deg.
Ha en fin dag, og kos deg med gjestene :)

hjemmelaga sa...

Er det så stor forskjell på været her i bygda?! Fine sokker, tror vi må pønske ut en barnestr:)

Monica sa...

Hei på deg.
Så flotte sokker, tusen takk for tips om oppskrift!
Ønsker deg en riktig glad dag ;)
Smil og klem fra Monica