fredag 30. november 2012

Safari Aitana

En times kjøretur unna tante og onkels hus ligger Safari Aitana. Dette er en dyrepark hvor man får kjøre inn i parken med egen bil. Vi var heldige som kom rett etter fôringsbilen, og fikk med oss hele runden. Dermed fikk vi sett på alle dyrene. Dette var en stor opplevelse spesielt for storebror. 


Siden vi hadde med de eneste barna på runden var det kjekt at guiden passet ekstra på at storebror fikk være med å gi snacks til dyrene.


Gjeitene var til tider ganske innpåslitne på storebror, så tilslutt måtte han sitte litt på skuldrene til mor. Sjiraffen heter Sharon, og trengte litt overtaling av guiden før hun kom opp til oss. Da var det muligheter å få gi peanøtter og salat, og hun kom med en lang sort tunge.


Elefantene var store, og det ble litt for skummelt å gå helt fram å ta på de. 


Flodhesten var en sulten fyr, og var helt klar for mat! storebror fikk testet treffsikkerheten med loffbiter. 


 De siste dyrene på runden var tigre og løver. De var inne i egen innhegning i dyreparken, og der var det om å gjøre å ikke lukke opp vinduet! 


Vi ble opplyst av guiden at flere av de store kattedyrene har kommet fra dårligere kår, eksempelvis sirkus, og at dyreparken overtar dyrene slik at de godt stell og mat slik at de kommer seg. 


Ingen kommentarer: