torsdag 2. mai 2013

Våren er her - ny helårsjakke til minstemor

Det er lite nye klær man trenger når man har tre små barn i hus. Strikkelysten hos både meg og mormor er stor så da må minstemor også få noe nytt. Jeg har hatt lyst til å strikke helårsjakken i den første Nøstebarnboka lenge - og ved siste bestilling til Nøstebarn ble det noen nøster garn med hjem. 


Blogglysten er laber for tiden - det blir for mye tid foran PCen på dagtid på jobb. Det finnes ikke motivasjon i det hele tatt å få slått den på om kveldene Ü. Men sånn er det bare! Alt til sin tid. 

Hjemme hos oss har vi det bra - jeg jobber og mannen er hjemme med minstemor. Det betyr rolige morgener for alle. Jeg sykler på jobb og mannen leverer ungene i barnehagen. Middagen er ferdig når jeg kommer hjem fra jobb - det er fantastisk deilig. 

Våren er her i Finnmark. Det er vanskelig å være inne for tiden - jeg er glad for lufteturen på sykkel morgen og ettermiddag. I helgene prøver vi å komme oss ut på tur - det er supert. I går, 1. mai var jeg på en fantastisk flott hundetur. En venninne og jeg kjørte hund opp på fjellet, kosa oss med god mat, fiska på isen og skravla. Det var utrolig gøy!

3 kommentarer:

Bundingen sa...

Nydelig jakke til minstemor! Fine farger, og fasongen ser god ut. Det høres så kjekt ut med den hundeturen....
Så enig med deg. Det er viktig å komme seg ut. Jeg sykla også til skolen mens jeg var i jobb. "Kvardagstrim" som Yngvar i Puls kaller det.

Riktig god helg!

Klem

Hildegunn sa...

Flott jakke du har strikket, fine farger!
Håper blogglysten kommer tilbake, men det viktigste er jo at strikkelysten er der :-)
Ha en fin helg!

Siren sa...

Kjempefin jakke til minstejenta:) Blogglysten kommer nok tilbake - alt til sin tid, ar som du sier:)