mandag 18. november 2013

Hei og hopp!

Det var lenge siden kan man trygt si! Som hardtarbeidende byråkrat som sitter foran PCen dagen lang på arbeid frister det absolutt ikke å slå på den gamle her hjemme når kvelden nærmer seg. Det er virkelig behov for utskifting av en 7 år gammel bærbar PC med noe nytt!

Vel, strikking får jeg til - litt her og litt der. Drasser med meg strikkeposen på besøk, og når jeg reiser på jobb. Det blir en omgang her og en omgang der - så noe produseres i alle fall!

Denne vesten her har vært ferdig lenge. Den er fra Sandnes 0808 Alpakka Barn 0-4  og heter Topp med rund sal. Det er rett og slett så lenge siden jeg strikket den at jeg har helt glemt både hva de to forskjellige garntypene heter og pinnestørrelsen... kommer jeg på det kan jeg jo oppdatere. En av årets forsetter har vært å strikke opp litt av det som jeg har hatt liggende lenge i strikkekurven. 

Som dere ser av bildene har vinteren kommet her hos oss. Det er fint ute med Det ble en rolig helg på oss i stormen, men det har vært en hektisk høst så det var ganske deilig å være hjemme. Søndag laget jeg tomatsuppe fra bunn med diverse tilbehør - skikkelig høstmat - som slo an hos ungene. Etterpå dro vi på babybesøk til ei lita ei som allerede har rukket å bli nesten fire måneder før vi fikk truffet henne. Godt jeg hadde strikket en gave som passer til våren!

1 kommentar:

Bundingen sa...

Lekker topp! Koselig visitt-gave! Alltid kjekt å kunne gi bort noe håndlaga. Tenker den falt i smak hos mammaen.
Her har snøen sagt takk for seg for ei stund, men det er kaldt så den dukker nok opp igjen snart.

Ha en fin onsdagskveld!

Klem fra Ingunn