fredag 28. mai 2010

Shopping i fylkeshovedstaden

I Finnmark diskuteres det (i alle fall i noen kretser) om det er riktig at fylkeshovedstaden skal ligge helt øst i fylket. Den største befolkningsveksten er her i vestfylket, og i Alta kommune er det ca 20.000 innbyggere. Vi ble veldig positivt overrasket da vi besøkte Vadsø, og kan godt skjønne at de som bor der ikke har lyst til å flytte!


Det ble litt tid til shopping da vi gjestet Vadsø for noen uker siden. I en by der innbyggertallet ikke er mer enn ca 6000 ble jeg positivt overrasket over butikkene. En klar favoritt var Saxi, som jeg også hadde hørt om på forhånd. Der fikk jeg med meg en ny Green Gate kopp, og en ramme fra Lisbeth Dahl. Hadde vi hatt plass i bilen skulle jeg gjerne tatt med flere ting derfra!  
Planen for rammen er at den skal på soverommet med ett sort/hvitt bilde av ungene i. Enda har jeg til gode å ta ett fint bilde av dem sammen - de finner alltid på noe... 


Hadde egentlig planlagt at jeg ikke skulle handle noen kopper fra GG - fordi alle har det, men jeg tror det må være vårfølelsen som har startet noe... så nå har det havnet både en og to kopper i skapet mitt. Muggen i emalje og bollen er begge fra Ib Laursen. Jeg fant meg også ny sommerkjole fra Container, og jeg er veldig fornøyd med den. Jeg håper å få brukt den masse i sommer - og ikke bare når vi skal på ferie på sørlandet Ü.


Mai måned er virkelig en lunefull tid. I går kosa vi oss ute i sol og 14 plussgrader - nå er det 4 grader og overskyet. Godt vi har lært - når vi reiser på helgetur er både ullgenser (sa noen dunjakke?) og bikini med. 

Håper alle får en flott helg! 

2 kommentarer:

Min stil sa...

Heisan. Så masse lekkert du har kjøpt deg. Jeg har i grunnen også bestemt meg for å ikke handle kopper fra GG, fordi "alle" har det, men jeg kan jo ikke akkurat nekte for at jeg blir fristet. Så masse lekkert, og slike hærlige farger. Tror nok det blir en liten invistering fra meg også der...

Kjenner til det der med været. For en helgetur i nord, må man være forberedt på det meste. Alt fra snøvær til bikinivær. Håper på det siste i helgen.

Hilsen fra Susanne

Anonym sa...

Hei! Så masse fint du har fått kjøpt, fine farga og kjolen så veldig fin ut:-) Nu har æ booka mæ tur til Narvik med samme fly som dåkker - glede mæ=) Håpe dåkker har hatt ei fin helg til tross for været, det har i allfall æ! Klem fra lillesøs