torsdag 15. september 2011

Sommer i Sverige - del 2 av sommerferien


Etter å ha vist bilder fra første del av sommerferien så kan vi jo ta med noen fra del to også? Etter noen fine dager med familien reiste vi hjem i slutten av juli - klare for bursdags- og bryllupsfeiring. To strålende anledninger på samme dag! Mandagen satt vi oss rundt kjøkkenbordet - "vi har 2 uker ferie igjen, hva gjør vi?". Jo, naboene var ferdige med ferien og vi kunne leie campingvogn! Dette var nytt og ukjent for oss - men det var så kjekt! Sweden, here we come! Ungene storkosa seg på nye lekeplasser, strender og med aktiviteter. Her er noen bilder fra Western Farm i Boden. Litt mye skyting for lillemor på 2 år, men helt perfekt for han på 4 år.


Vi klarte også å finne noen rolige fine plasser - sånn som her vi stoppet og hadde lunsj. En liten omvei og så en fin strand helt for oss selv.


I dag har høsten kommet til Alta. Etter "indian summer" siste ukene var det 10 grader og regn i dag da jeg kom på jobb. Har store planer om en fjelltur med en venninne i helga, men må kjenne litt på formen i dag - har ikke helt kommet over den vonde halsen enda.
Ellers har vi vært på 30-årsfeiring i dag: barnehagen til ungene fyller år, og storebror var svært stolt over at han har bakt muffins til dagen.

Heldige oss som fikk smake!

Ingen kommentarer: