mandag 5. desember 2011

22 uker og over halvveis...


Høsten har for meg foregått litt i tåkeheimen, et barn i magen og to på fanget er hektisk! Nå ser det heldigvis ut til at energien er litt på vei tilbake - men jeg regner med at uti januar er det begrenset med energi igjen. Koselig er det i alle fall å gå rundt med en voksende mage.

Når det kommer til juleforberedelser så har jeg heldigvis bestemt meg for å legge lista ekstremt lavt i år. Er i gang med julegavehandling, julekortene er bestilt og vi har bakt både lefser og kakemenn allerede så vi er ikke helt bakpå, men det vi ikke rekker det rekker vi ikke! Vi har jo krydret desember med å få levert et nytt kjøkken 8. desember så julevasken blir ikke tatt helt enda.

4 kommentarer:

Guro sa...

Oi! Gratulerer Ü Det kan jeg tenke meg er hektisk, ja! Håper formen er bra, bortsett fra mangel på energi. Dere får prøve å nyte andventstida istedet for å stresse rundt. Lykke til med kjøkken ihvertfall. Her har vi et soverom under oppussing...

Marits Hverdagsgleder sa...

så utrolig mye du har gjort, på tross av to barn på fanget og ett i magen, som du selv sier :)
Kjempedyktig er du, og du har en koselig blogg jeg gjerne vil se mere av.
Ta gjerne en tur innom min også :)

Line A sa...

Åj, tror ikke jeg har fått dette med meg, så GRATULERER! :) Håper advent og jul blir koselig selv man ikke skulle rekke alt.. stresser ikke så altfor mye jeg heller.. jul blir det uansett! :)
Gleder meg til å se bilder av det nye kjøkkenet! ;)

Lille Persille sa...

Så koselig med baby i magen - gratulerer! Her er vi 19 uker på vei & fortsatt rimelig trett. Har derfor hatt en rolig høst der ikke alt blir ferdig `etter planen`.. Men satser på en kvikkere periode over jul;)

Lykke til med nytt kjøkken, må være deilig å få på plass:)