tirsdag 13. desember 2011

Julestemning?

I dag kommer i alle fall ikke noen lygebloggebilder fra stue/kjøkken - this is it! Det gamle kjøkkenet er kastet ut og det nye står i stua og venter på å bli satt inn. Legg merke til juledetaljene hos oss - adventskalendere til ungene, noen julekort på veggen, en svibel på kjøkkenbordet (som står i stua) og selvfølgelig, adventsstjerne i vinduet.

Jeg har ikke ventet på fotolys i helga heller - bildene er knipset nå i kveld. Heldigvis er mannen hjemme om dagene og jobber så framdriften er god! Både rørlegger og elektriker har vært innom de siste dagene, så i morgen blir det flytting av vindu som står på planen.


Egentlig, sett fra mitt ståsted gjør det ingenting at vi gjør dette nå. Vi rekker ikke bake mer nå og vaske må vi uansett utsette til kjøkkenet er ferdig. Da er det jo bare for mor å kose seg med ungene fram til leggetid så far får arbeidsro? Neida, her tar også far seg fri fra arbeidet for å være med ungene på ettermiddagstid - Altså, vi stresser ikke med å bli ferdige! Jul blir det uansett!


I dag har vi vært på kjempekoselig adventsstund i barnehagen. Der fikk vi servert middag, rundstykker, gløgg og lussekatter rundt bålet. Ungene akte og ville nesten ikke inn for å kle seg om til luciatog, men de var så flinke så!

3 kommentarer:

Marits Hverdagsgleder sa...

Trøst deg med at det blir bra til slutt :)

Lottemora sa...

Dette blir jo bra til slutt da.

Marits Hverdagsgleder sa...

Trøst deg med at det blir bra til slutt, og til NESTE jul har du et superfint kjøkken :)