søndag 27. januar 2013

Angry birds i vinterkulda

Jeg fortsetter 2013-bloggingen med strikkeinnhold. Disse rakk jeg ikke å ta bilder av i 2012, men jeg strikket altså tre par i julegave - til tre gutter som liker å spille angry birds. Det gikk forholdsvis raskt å strikke vottene, men det er ganske dumt å starte med julegavestrikk i desember... det er få dager fra 1. og fram til Postens sendefrist... Men det gikk i år også!


Oppskrift: Votteoppskrift nr 7 fra boka "Strikk og bruk" fra Du store Alpakka
Oppskrift på øyne og øyenbryn: mimounas hobbyblogg
Garn: Superwash sport fra Gjestal
Pinner: nr 4

I dag har vi hatt kulderekord for denne vinteren - 28 minusgrader. Det ble en veldig rolig formiddag på hele gjengen, vi holdt oss i pysjen fram til vi kledte på oss uteklær. Vi var nemlig invitert i utebursdag. Det ble kledt på flere lag med ull på de to største, mens minstemor og mamsen fikk disp til å være inne. Storebrors konklusjon etter noen timer ute var at: "pappa kler på alt for mye klær!" Altså, ingen problem å være ute så lenge en er i aktivitet. 

Kvelden er planlagt, jeg skal avrunde permisjonstiden med ost og kjeks med gode venninner. I morgen starter hverdagslivet igjen for min del. Heldigvis skal mannen være hjemme en lang stund framover, så vi slipper unna det verste stresset. Jeg grugleder meg, men regner med at når jeg kommer igang så er det greit. Jeg er mest spent på når ammetåka slipper taket!

2 kommentarer:

Guro sa...

Jeg vet en her som hadde blitt veldig begeistret for sånne votter Ü Kjempetøffe!
Lykke til med oppstart i jobb igjen. Håper tåka letter etterhvert da Ü

Lille Persille sa...

Så kjempefine de var! Du er så flink:)