mandag 7. januar 2013

Strikkeoppsummering 2012


I 2012 har vel ikke vært preget av alt for mye strikking, men heldigvis har jeg fått ferdigstilt flere av de prosjektene som lå nederst i strikkekurven. 

I årets første måneder vokste magen, og samtidig gikk energinivået nedover. Jeg strikket ferdig et babyteppe  som hadde ligget en god stund. Fortsatt er det ikke ferdigmontert med bakstykke - men det er en helt annen historie! Til påske ventet og ventet vi på baby, men jeg får ferdig en hønefamilie som har ligget i strikkekurven siden studietiden. Absolutt på tide! Før minstemor ble født rakk jeg også å strikke votter til gode kolleger, og en liten babybody som jeg syntes ble for liten alt for fort. 

Lillemor har i løpet av året fått seg ny genser. Den begynte som en kjole, men etter tips fra en god, strikkende venninne fikk den stripearmer - og vips! var den litt mer anvendelig. Hun fikk seg også ny kjole som hun brukte til bursdagen sin. Jeg strikket ikke så mye til meg selv, men nye sokker ble det. En av høstens prosjekter har vært denne jakken til meg selv, den er nå nesten ferdig, men broderiene tar så lang tid og passer dårlig som TV-strikk. Vi får se når den blir ferdig. 

3 kommentarer:

Blåbærlina sa...

Så mye fint du har strikket, de fiskevottene var nydelige!
Velkommen som følger hos meg, da fant jeg jo deg :O)
Nina

Hannes favoritter sa...

Flinka! Tekster deg i dag om mulige datoer og åpninger i kalenderen. Vi gleder oss masse til å komme på besøk!!! Hils alle sammen! Klem fra oss!

Synnøve sa...

Hei! Jeg oppdaget bloggen din gjennom følgerlista mi, der du var kommet som ny inn på lista. Jeg ble fenget av alt du skriver om livet i nord - som utflytta Altaværing er det fint å lese om dine hverdagsdrypp, strikkeprosjekter og friluftslivet der oppe :) Tror jammen jeg må følge deg, jeg også! Fin søndag til deg :)