mandag 7. desember 2009

For en helg!

Wow! For en arbeidshelg! Gangen er snart ferdig tapetsert (gikk tom for lim! Tabbe...), så her er en liten sniktitt på hvordan det blir. Gleder meg til å få på lister og få opp bilder!

Når jeg først var i malingen satte jeg igang med flere småprosjekter som jeg har hatt liggende en stund. Siden jeg er en ordentlig hermegås har jeg også tatt den gamle settekassa mi og malt. Inni hyllene har jeg brukt Tilda papir. Fargene passer perfekt til julestoffene mine, så det spørs jo om jeg ikke er inne i litt julemodus også her...


Et annet prosjekt som har fått maling på seg er en hylle jeg laget i 93. Tror ikke jeg hadde sett for meg at den skulle komme opp i stua mi som 30 åring! Jeg har også malt dette søte skapet. Det sto igjen etter forrige huseier, og var blitt veldig mørk i treet.


Ellers tenkte jeg å komme med noen stemningsbilder fra huset! Hjertet har jeg laget selv, og har pyntet det med et skilt fra Kremmerhuset. Jeg har ikke anskaffet meg sinkhus som så mange andre, men i sommer da jeg var på Kreta fant jeg dette fine keramikkhuset!Ja, ja.. Nå er det vel på tide å ta kveld. Det ble sent i går. Jeg og lillesnuppa sov over hos tante og onkel. Jeg og tante har bakt (bilder kommer senere). Kveldsmaten var rakfisk, hjemmelaget flatbrød, creme fresh og løk -Kjempegodt! Med så god mat og kjekk prat var det ikke så lett å legge seg.  I morgen kommer gutta hjem. Det blir godt å se dem igjen!

2 kommentarer:

Stunder av lykke sa...

Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min:-)
Her må jeg si det var mange kjempefine scrapperier og annet:-)
Har selv scrappesaker nok til årelang produksjon, men mangler tid og ro til å sette meg ned.
Ha en god dag:-)

Guro sa...

Oi, så artig at du kommenterte på bloggen min. Tenk jeg koblet ikke når du la deg inn som følger på bloggen min... Høres virkelig ut som at det har skjedd mye siden sist. Hele to unger har det blitt, hvis jeg har klart å regne rett? Da har du nok å henge fingrene i! Kortene du lager er jo kjempefine. Forstår godt at det er knapt med tid, det synes jeg også... har et prosjekt som har ligget nesten ferdig i flere uker nå, men jeg får bare ikke satt meg ned med det... julekaker og annet dill er viktigere, i tillegg er desmeber en travel måned rent jobbmessig. Skulle gjerne tatt fri hele desember, og dyrket min "over-normalt-jule-interesse".