fredag 11. desember 2009

God fredagskveld!

Her i huset pynter jeg med lilla først og fremst i advent, men nå begynner jeg å ta fram litt av den typiske julepynten i rødt. Her har jeg pyntet en amaryllis fra ICA (som har blitt min nye blomsterbutikk... alt for å spare tid som småbarnsmor).
Ellers er gangen ferdig! Ikke en list gjenstår - det er jo det beste! Det er jo så fint med de fine flatene at jeg ikke helt klarer å begynne å henge opp bilder. Jeg er veldig fornøyd med lampene, de var på soverommene da vi flyttet inn her.I morgen kommer noen gode venner på besøk, det blir koselig. Ellers er planen å bli ferdig med julekortene så pakkene kan sendes. Det skal blir veldig godt å få de ut av huset!

3 kommentarer:

LYKKEBO sa...

Jeg har begynt å ta frem litt rødt jeg å nå..Ikke lenge til juleaften nå..:)
Godt å ha gangen ferdig tenker jeg..

Riktig god helg:)
Klem

Line sa...

Ser ut som det ble kjempeflott i gangen etter du har pusset opp..
Er jo så kjedelig (synes jeg da..) - men blir jo SÅ flott når man er ferdig! :)

gry sa...

Koselig.:-) Deilig med alt som er ferdig.:-) Tendensen kan vel være at det står igjen en liten list eller noe som venter på å bli ferdig.:-)) Godt med alt som er gjort...Ikke minst også julekort og gaver...Jeg har fått sendt det som skal sendes pr. post av gaver. Men julekort ? venter jeg på ....Litt treg i år.:-) Ha en fin førjulstid.:-) Gry