torsdag 22. juli 2010

Hurra for oss!


Hurra for oss som kan feire 4 års bryllupsdag i dag!

Det har vært noen flotte år, så jeg håper vi kan fortsette i samme stemningen fremover. Syntes det passet bra med ett bilde av oss i blomsterengen siden vi har blomsterbryllup i følge oversikten.

I dag starter vi nordover etter 5 ukers ferie. Det har vært utrolig trivelig, og vi har fått truffet mange av våre kjære - både familie og venner. Vi har solt oss, badet, lekt i sanda og rukket å få en sommerforkjølelse hele familien. Noen av oss kommer hjem med flere tenner enn da vi dro, og bilparken til andre er oppgradert. Nå gleder vi oss derimot til å komme hjem: til senga, lekene, flere klær og hverdagsliv. Det er rart hvordan jeg gleder meg til ferie, og når den går mot slutten gleder jeg meg til hverdagen. Jeg er også utrolig spent på hvordan hagen ser ut! Jeg gleder meg veldig til å dra på gartneriet og fylle opp med litt mer blomster enn jeg gjorde før vi dro.

Lillemor er en utålmodig passasjer i bilen, så vi er litt spent på hvordan 70 mil i bil skal gå... men vi tar det som det går, og går det ikke tar vi ett stopp på veien.

3 kommentarer:

Lille Persille sa...

Gratulerer Marthe! Vldig fint bilde - og brudepar:)

*Klem*

Hannes favoritter sa...

Hipp hurra for dokker! Gratulerer med blomsterbryllup!!! Æ blei helt overraska over at det e hele fire år siden vi var i det fine bryllupet dokkers!

Ha en fin tur nordover! Håper lillemor kose sæ i bilen denne gangen!

Klem fra Hanne

Anonym sa...

Gratulerer med bryllupsdag Marthe og Klaus!!! Jeg har koset meg veldig sammen med dere og ongene her ute i Vestbygda, utrolig glad for at det passa så fint så vi fikk litt ferie sammen:-) God tur nordover. -Klem:-)