mandag 8. november 2010

Vintertid i nord

Da var det kanskje på tide med ett nytt innlegg fra denne kanten? Her har tidstyven virkelig tatt for seg av min tid, og da har PC-tid i heimen blitt prioritert bort. Har jo tatt igjen med mye tid foran PC på jobb, så det har ikke akkurat vært så stort savn. Siden sist har jeg skiftet jobb, og det å sjonglere to jobber samtidig som reiseaktiviteten har vært høy har jeg ikke lyst til å gjenta.

Noe kreativt har jeg da fått til! Blant annet denne benken her har fått hvitmaling. Det ble gjort ute på trappa akkurat da høsten begynte å bli veldig kald, så strøk nr to måtte tas inne for å være sikker på at den skulle tørke - i år!


Mørketida innbyr til å tenne stearinlys, og gjennom blogger får en gode ideer til nye lysestaker. Jeg var heldig og fant en haug med norgesglass på ett loppemarked. Den fine lyseblå skålen fikk også være med meg hjem.


Mormor har strikket fine nye votter til ungene. De er passe tykke siden de er strikket med to tråder, men ingen fingre som henger fast i lange trådskifter!


Jeg er i full gang med flere prosjekter - mye uferdig, og noe julegaver, så det er ikke så mye å vise fram. Men en ting er jeg ferdig med! En vinterkjole til meg selv. Den er i ull, så den er så god og varm! Passer perfekt som møtekjole for en frysepinn som meg! Både mønster og stoff er fra stoff og stil, og den var veldig enkel å sy! Klippet hele kjolen mens barne-TV underholdt småttisene, og sydd under Dagsrevyen... For å pynte på har jeg heklet rundinger i Finull.


Den ser kanskje ikke så fin ut her den henger, nyvasket og ikke akkurat nystrøket, men den passer meg veldig bra- hurra!

2 kommentarer:

Line sa...

så koselig å se innlegg fra deg igjen! :)
Fine ting du snopa deg på loppemarked.. har hatt lyst å dra flere ganger, men det har liksom aldri passa.. for orker IKKE dra ungene med it.. :p
Hvor har du begynt å jobbe nå?
Har du fått mail om scrappetreff i slutten av mnd? :)

Hannes favoritter sa...

Hei!

På tide med en telefon snart, men foreløpig får det holde med en liten kommentar!

Koselig med nytt innlegg fra dæ! Den benken ble veldig fin du!!! Æ har også sydd noen sånne kjola, og det e enkelt og greit! Også blir dem så utrolig fin! Veldig lurt og lekkert med hekla pynt!!!

Hils gjengen din fra oss!!!

Klem fra Hanne