lørdag 18. september 2010

Høstfryd

Her går det vist litt tid mellom hver oppdatering. Skal ikke si at tidsklemma har tatt oss, fordi jeg føler ikke vi har det travelt for tiden, jeg bare prioriterer litt anderledes!
Lillemor har vært ordentlig heldig, og fått seg en ny høstdress av mormor! Det er en utrolig deilig dress som er strikket i garnet Smart fra Sandnes Garn. Veldig praktisk når ullklærne tåler en runde i vaskemaskinen!

Her i huset nyter vi fortsatt høsten - hadde vi bare sluppet unna alle sykdommene som florerer i barnehagen! Begynner å bli litt lei av å være hjemme med sykt barn. Trives virkelig godt med å være i gang på jobb igjen, og gleder meg stort til å begynne i den nye stillingen fra 1.november. Har vært en tur i Oslo denna uka, og skal til Bergen til uka. Gruer meg til å reise hjemmefra, men når jeg først er på flyet tror jeg det blir deilig med noen dager borte. Har lagt inn litt shopping så vi får se hva jeg kommer hjem med! Lydbok og strikking på flyet er jo en vinner!Kjøkkenet er høstpyntet, men jeg vet ikke helt om jeg ikke syntes det blitt vel mye dill og dall på den sjenken der? Det er i alle fall koselig med litt nye blomster. Jeg har handlet på ICA, som alltid og er veldig fornøyd med kvaliteten på blomstrene.


Nå skal jeg gå og se på Skal vi danse før det er ferdig... God helg!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! For en fin dress mamma har fiksa til ho lillemor:-) Den blir god i kulda! Fint med oppdateringene dine, trivelig å se korsn du har det og sånt. God helg og takk for mms, flotteste tanteongan som finnes:-) Klem

Hannes favoritter sa...

Så nydelig dress! Kan tenke meg hun blir fin i den!

Ha ei fin ny uke!

Klem fra Hanne

Hagen i Grubba sa...

Så koselig det så ut som dere har det der oppe i nord. Vil bare ønske deg en flott høst!

Husmora sa...

Hei! Flott dress til lita tulle! :-)

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

Håper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet :)

Klem Jorid - Noe på Hjertet