søndag 9. januar 2011

Jeg har fått en ny bestevenn...

... nemlig symaskinen min! Med så mange sykedager som jeg har hatt i det siste har det blitt litt tid på syrommet. Ett til av mine mål for 2011 er å gjøre ferdig uferdige og planlagte sy- og strikkeprosjekter. Jeg rykker framover i køen, og har allerede avsluttet noen prosjekter. Den største oppgaven som ventet var nok denne:
Travelbag med mønster fra stoff og stil. 


Det var litt av ett arbeid å få den ferdig - følte jeg satt og sydde på ett møbel til tider! Nå er bare spørsmålet om jeg kommer til å bruke den? Den er litt for stor for håndbagasje, og jeg vet ikke helt om jeg stoler nok på sømmen min for å la den slenge rundt på ett bagasjebånd....


Søndager er fine dager. Jeg og storebror var ute en lang stund i dag mens mannen laget kokt reinkjøtt til middag. Deilig! Etter middag kom det kaffegjester og kanelboller fikk bein å gå på! Nå er huset ryddet, mannen lufter hunder (kan jo ikke tøffe meg hver kveld... ) og jeg kan bare kose meg på hobbyrommet!

Ha en fin uke!

3 kommentarer:

Linetoppen. sa...

For en flott veske!!! Skjønner at du ikke vil sende den flotte bagen på bagasjebåndet. Du kan kanskje ha med med når du skal på tur uten å kjøre fly?
Bagen var KJEMPEFIN !!

Hilsen Linetoppen

Johanne Brekkevold sa...

Utrolig stilig! Gøy at du har lagt ut en del innlegg i det siste:)

Kos deg videre med skiturer og sying:)

Line sa...

Så stilig bag! :)
Digger fargene..
Tror nok heller ikke jeg hadde sendt den med flyet.. ;)