onsdag 5. januar 2011

Sånn helt på tampen...

Sykdom i familien (les: meg) gjorde at den sosiale delen av romjula litt amputert for min del. Jeg føler meg derfor absolutt ikke ferdig med jul! Jeg har lyst å invitere til juleselskap, vi har kakebokser fulle av småkaker og pepperkakehuset står fortsatt på benken i stua.


Jeg lar derfor juletreet stå litt lengre, så kan jeg i alle fall se på det når jeg kommer hjem fra jobb. Eller som nå, kjenne litt på julestemningen når jeg er hjemme med sykt barn (ja, det smitta!).


Nå ser det ut til at ungene tålte dette viruset mye bedre enn meg, så da kan det jo hende vi kan lage pepperkakeknusehusfest til helga. Slår vi det sammen med Barnas Finnmarksløp som arrangeres av Alta Trekkhundklubb i sammenheng med hundeløpet Alta 2-dagers tror jeg vi får til en flott dag. Storebror var veldig stolt over å ha fått sitt første diplom i fjor!


Dessuten har vi så fin pynt på treet. Storebror hadde med en stor pose med fra barnehagen med gaver og juletrepynt. Dette mosehjertet var jo absolutt en god ide!


Ellers gleder vi oss stort over hvor fort det går når sola snur. Nå er klokka 10, og det er nesten lyst ute. Det er utrolig deilig - det gir meg utrolig mye mer energi når det er lyst ute! Og energi trenger jeg - nå har jeg akkurat meldt meg på Midnight sun Maraton. Jeg satser ikke så høyt så jeg skal springe Adidas-mila. Skummelt å offentliggjøre ett mål, men jeg trenger nok litt spark bak for å komme igang med ordentlig trening etter denne høsten her. Jeg har dessuten en gammel avtale med to venninner om å springe. Nå er en ute av gamet, men absolutt med gyldig grunn (gravid!).


Ha en fin dag!

1 kommentar:

Monstermønster sa...

Jeg sliter med å ta ned stjernene fra vinduet, for i mørketida er det så godt med lys i vinduet!

(Og sønnen synes de skulle være der hele året, for de er så vakre...)