mandag 20. juni 2011

En ny favoritt


Etter å ha vært på besøk hos mer kontinentale slektninger har vi fått dilla på espresso! Vi hadde mokkakanne fra før av, så det var bare å komme seg på ICA og kjøpe ny kaffe. Drømmen er en espressomaskin, men det tror jeg vi sparer til vi kjøper nytt kjøkken.

Etter en alenehelg med ungene har denne kanna vært god å ha! Utrolig så uenige en snart toåring og en snart fireåring kan være... Jeg kan vel si at jeg absolutt ikke er en flink megler før jeg har fått meg frokost og kaffe... Nå sitter jeg og venter på mamma som kommer i kveld. Det skal bli så koselig! Nå må jeg bare huske på at mamma kommer slik at jeg får trent litt - og det er ikke for at vi skal sitte inne og bable, strikke og se TV hele kvelden... (vel det blir vel litt tid til sånt også). Bare å komme hjem med ungene til ferdig middag er virkelig luksus.

I dag ble det en liten shoppingtur på mor etter jobb. Nå er myggsesongen begynt for fullt her, og lillemor sin vogn i barnehagen trengte et ekstra myggnett. Flaks for meg at Noah-noah ligger vegg i vegg med barnebutikken. Vips! så var det med en ny kjole hjem! Gleder meg til å gå i bryllup  i sommer!

Ingen kommentarer: