onsdag 8. juni 2011

treningsglede versus "treningstvang"

Ukene går fort fram mot 25. juni når jeg etter planen skal springe Adidasmila i Tromsø. Akkurat nå føles det som veldig langt å springe en mil! Har nok ikke fått trent så bra som jeg hadde håpet... Det er ingenting annet å gjøre med det enn å bare ta seg selv i nakke de siste ukene framover nå i alle fall.  Lysten til å gjennomføre er i alle fall tilstedet fortsatt.


Det har i alle fall vært en god motivasjon for meg å ha dette løpet å se fram mot (akkurat nå ser jeg ikke så fram til å løpe 10 km på asfalt... ). Som alltid våkner lysten til å være ute når våren kommer. Det som er utfordringen er jo å opprettholde det utover høsten når kulden og mørket kommer - derav overskriften... Jeg må si at jeg har sansen for Yngvar Andersen som sier at ikke all trening ikke trenger å være gøy, men man må se på det som en jobb. Så jeg forsøker så godt jeg kan å komme meg ut på mine planlagte timer - selv om det ikke alltid er like mye motivasjon der. Skal man klare å holde vekta (helst gå ned også), ha energi til ungene og husstell er jeg bare nødt til å prioritere det. Dessuten blir jeg jo så godt humør av å ha gjennomført treningen!I dag så jeg at det skal være SPAR jentebølgen i Alta 10. september. Så nå har jeg bestemt meg for at det får bli neste mål - være med der. Ellers har vi jentene i bokklubben bestemt oss for å få til en laaang sykkeltur til høsten. Et forslag om å sykle på hyttetur viste seg å være mye lengre enn jeg trodde... men vi klarer det nok!I morgen kommer bokklubbjentene hit - og jeg har vært på butikken og handlet inn. Gleder meg til i morgen, men ettersom værmeldingen er kjempeflott angrer jeg litt på at jeg ikke tok en lettvint variant på kjøkkenet. Planen er å servere litt av hvert; couscous-salat, varm brie, godt brød, asparges med serranoskinke, potetsalat mm. Vi får se hva det blir tilslutt!

4 kommentarer:

Mamsens hus sa...

Trening er deilig når man får en rytme på det. :)
Høres ut som du serverer mye godt til gjestene dine :)

Lottemora sa...

Masse lykke til med treninga. Ikke like motivert for trening her i huset nei, men satser på at det bedrer seg utover sommeren.

Ha en fiiin kveld, hilsen Lottemora

Lille Persille sa...

Akkurat nå for tiden skulle jeg gjerne hatt både treningsglede OG treningstvang;) Har så mye annet å gjøre og med dårlig disiplin blir treningen dessverre nedprioritert.. savner treningsgjengen i Trheim - er så mye enklere når man har lagt planer sammen med andre!

Maten hørtes veldig digg ut! Tiper det blir noen fornøyde fruer hos deg i kveld:)

Guro sa...

oioi, spreka! Lykke til med treninga fremover Ü