onsdag 22. februar 2012

Luksus for mor

En del av kjøkkendrømmen innebar en egen kaffemaskin - og nå står den på benken min! Jeg var en runde på butikker lokalt, men endte med å kjøpe på nett. Jeg hadde ikke spesielt mange kriterier for valg av maskin, det viktigste var at den skulle kverne bønner selv, pris (selvsagt!), den skulle ikke ha tank for melkeskumming og til slutt måtte den jo være fin å se på!

Etter mange runder med surfing på nett kom jeg over en blogg som anbefalte dette merket; "Jura". Sveitsisk merke som kun lager kaffemaskiner - da må det jo være kvalitet hadde bloggskriveren konkludert med - og jeg måtte si meg enig. Etter noen kopper kaffe siden fredag lover dette godt! Bare synd jeg har begrensning på kaffedrikking pga graviditeten!

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis med kaffemaskin! Glede mæ til å komme opp å prøve om ikke mange helgene:-) Den va veldig fin, kjekt med kaffekvern og mindre søppel. Håpe alt e bra med dæ og magen, vi får prøve litt facetime snart. Gla i dæ, Klaus og ongan. Kos å få litt oppdateringe via bloggen din. Klem fra lillesøster