lørdag 3. mars 2012

Helg igjen!


Ute skinner sola, det er lørdag og vi er alle på vei ut på tur (jeg skal gå ca 100 meter før jeg setter meg med bålet Ü)! Mann og unger er allerede stablet avgårde, jeg skal en tur på butikken før jeg drar, så jeg har litt tid for meg selv! Det er deilig etter å ha hatt en 2 åring hjemme fra barnehagen flere dager pga feber. Det kan til tider bli ganske ampert mellom en sliten mor og ei som vil bestemme selv!


Leser rundt på forskjellige blogger at våren har kommet lengre sør - her har snømåneden mars slått til, og vi gleder oss over nysnø og skiløyper. Torsdag var det skicup for storebror, og han gikk så langt på ski at de var tomme for vafler da han kom til hytta - KRISE! Da fikk mor en telefon: "hvor lang tid tar det å lage vaffelrøre?". Litt grove vafler til kveldsmat - ingen problem!

Redebyggingen fortsetter - nå har jeg leita fram både sengklær og klær i str 50. Det er rart det! Tenk at det snart kommer en liten kropp som skal fylle ut disse kærne. 5 uker til termin og ukene bare suser avgårde.

God helg!

1 kommentar:

Hannes favoritter sa...

Høres ut som ei herlig helg!!! Vi gleder oss med dere, og ser frem til å møte dere alle fem til sommeren!!! Jeg vet ikke om du har fått med deg at jeg har byttet blogg... alt for lenge har jeg hatt tekniske problemer med den gamle, så da var den eneste løsningen ny. Det vil si, den nye bloggen har samme navn og innhold som den gamle, men har ny URL (http://hannesfavoritter.blogspot.com/). Hils familien fra oss! Magnus sender en ekstra klem til gudmor!!! Klem fra Hanne