onsdag 20. januar 2010

Badet vårt

Ettersom det er en konkurranse på Norske interiørblogger om å vise fram badet sitt har jeg blitt inspirert til å vise fram vårt. Det er også 1 år siden vi var ferdig med oppussingen! Jeg tok ingen bilder av badet vårt da vi flyttet inn, men jeg har tatt bilder av prospektet så dere får se hvordan det så ut før oppussingen. Huset var preget av at det var pusset opp på 90-tallet. Mye border og "lekre" farger.På dette bildet vises det hvordan gulvet er ødelagt. Vi tok ut dusjen og innredningen ganske raskt etter vi flyttet inn. I dusjen var det muggskader, så det var godt å få platene ut av huset! Rommet i seg selv er jo ganske stort, så vi så for oss at vi ønsket et hjørnebadekar. Heldigvis fant vi en annonse i lokalavisen så vi fikk tak i ett ganske billig.


Innredningen ble kjøpt på salg på Bademiljø i august 2008. De ringte en måned senere og beklaget den lange ventetiden... Vi måtte bare le, fordi vi var absolutt ikke klare for å starte oppussingen den høsten... Akkurat startet i arbeid, ganske nygravid, og masse arbeid på mannen. Men i januar 2009 ble badet ferdigstilt. Det er mannen som har gjort alt arbeidet bortsett fra rørleggerarbeidet. Det tøffe bildet er det søsteren min som har malt.


Det nyeste tilskuddet på badet er denne kurven. Den har jeg pleid å ha strikketøy i, men nå har jeg byttet det ut med ullsokker. Da ligger det alltid varme ullsokker på badet! Det er deilig! Bokstavene på bildet over er også ganske nye. De er fra Panduro, og jeg har malt dem hvite.


2 kommentarer:

Line sa...

Åhhh.. så superfint badet var blitt!! :)

vårt lille hjem sa...

Hei og takk for koselig besøk.

Snakk om stor forskjell på badet før og no, kan nesten ikkje tru det er same rommet. Dåkke har vore kjempeflinke!

Ha ein fin fredag:)