tirsdag 19. januar 2010

Stua vår

, Her i huset er det rolige dager. Ungene var syke i helga, og nå ser det ut som som det er min tur. Har tatt det veldig rolig både i går og i dag. Kjenner jeg blir rastløs når jeg ikke får den daglige turen min! Vel, har nå karret meg til å skrive ett innlegg i dag. Det begynner å bli en stund siden jeg tok disse bildene her...

Stua vår har form som en L, og innerst i L-en har vi plassert sofaen. Denne sjenken sto igjen etter forrige eier av huset, og jeg har malt den hvit og satt på nye knotter.


I julegave til mannen laget jeg dette bildet her. Det er scrappet på et lerret og satt i en ramme jeg har malt. Hovedbildet her er av storebror sitt første møte med lillesøster. Utrolig å se hvor glad en 2-åring blir for å få en søster!
En farge jeg aldri har vært helt fan av er orange, men plutselig her i høst hadde den orange fargen kommet inn i stua vår! Jeg hadde to bilder på veggene som går i rødt og orange, og den utrolig fine, gamle lampen jeg har fått av morfar. Da jeg kom hjem med disse putene her ble det veldig orange her.


Nå tror jeg det er på tide å pakke vekk dissse putene, og heller finne noen som er mer vårlig! Tror jeg snart skal ta en tur og kikke etter nye gardiner og puter.

4 kommentarer:

Line sa...

Så flott bilde du har laget!
Og oransje har heller aldri vært min farge.. men må jo innrømme at det er jo en veldig energigivende farge da.. :)

Pia Nelly sa...

Heisann!
Takk for besøket i bloggen min=)! Ja, sink spray er helt genialt;). Koselig blogg du har!

Josefine sa...

Hei..

Så koselig du har det i stuen din!
Flott med de oransje fargeklattene..
Rart det med farger, vi blir utfordret og påviket hele tiden. Så vet vi ikke ordet av det før vi plutselig har fått det i hus...hi.hi

Stor godbedringsklem fra meg

Jannicke sa...

Tusen takk for kosleig hilsen :o)

Så koselig bilder fra stuen! Fint å hente inn litt sterke farger i det lyse! Jeg er ikke så flink til det selv, men det er utrolig fint!

Ha en fin onsdag! Klem J.