lørdag 30. januar 2010

Hvor er smykkene mine?

Jeg er visst i utfordringsmodus for tiden. På Malias verden er utfordringen "hvor har du smykkene dine?", så nå har jeg tatt utfordringen og viser fram noen av smykkeskrinene mine. Disse står på en hylle og en kommode på soverommet. Kommoden er det første møbelet jeg kjøpte da jeg flyttet på hybel, og det er litt morsomt at den fortsatt er med meg. Den fikk seg en omgang med malekosten for 2 år siden, så nå er den sort istedet for furu. Smykkeskrinet har jeg fått av mamma da hun var i Egypt for noen år siden, øredobbene henger på ett stativ fra Lisbeth Dahl og så har jeg noen smykker hengende på en byste.


Samtidig viser jeg noen bilder fra soverommet vårt. Veggene er hvite, men veggen bak senga er tapetsert. Wallstickersen har jeg bestilt fra Trendy Stickers. Da jeg var gravid med lillemor lå jeg mye våken på natta. Etter å ha sett på den hvite veggen time etter time fant jeg ut hvordan jeg ville ha det. Nå er den sorte hylla der, wallstickersen, samt at jeg har fremkalt bilder av ungene og bryllupsbildet i sort hvitt på lerret. Men, nå er jeg jo så trøtt etter natt på natt med nattevåk så jeg har ikke funnet noe mer å forandre på der inne!

3 kommentarer:

Hanne sa...

Fiint! Tusen takk for link til Trendy Stickers! Har akkurat bestilt en stor gul T-Rex til min lille (store) dinosaur gutt.

Cathrine sa...

Ramlet inn her vi ha Line sin Hobbykrok! For et nydelig soverom du har! Går å tenker på å gjøre noe selv med et rom, men kommer nå ikke lengere enn ved bare tanken! hehe

LykkeLise sa...

Ja syns de kassene var fiiine jeg også..sambo har malt den ene turkis inni nå, så tror den blir kos å ha på barnerommet:)
jeg er som deg, kastet masse gammelt før, og irriterer meg over det idag...så ikke verdien av det da...
Vet forresten heller ikke hvor jeg har smykkene mine...hehe...eller jeg venter på at noen skal komme opp med en smart oppbevaringsløsning, siden de henger på en knagg og bare setter seg fast i hverandre!!!:S:S

Håper du får en fin søndag:)

Klem Lise