torsdag 10. juni 2010

Hjemmelaget...

I dag er det tid for bokklubb igjen - og i dag, siden det er siste gang før sommeren stiller vi alle med litt mat. Jeg har funnet en oppskrift på en squashpai med en tomat- og basilikumsalat til. Det skal bli spennende om den faller i smak. Oppskriften har jeg funnet i en kokebok jeg har, og det passer fint fordi jeg har en plan om å ta med den boken på bokklubben. Det er nok den eneste boken jeg har lest den siste måneden.... Håper på litt bedre tid til skjønnlitteratur i ferien, selv om jeg egentlig tviler på det.  


Bildene her er fra mandagens kaffekos til barne-TV. Vi tester ut oppskrifter på hjemmelaget is, så dette er noen av restene fra det. Oppskriftene fant jeg i det nyeste Foreldre og Barn, og det er flere av oppskriftene som virkelig faller i smak. Til nå er favoritten isen med vannmelon og jordbær

Ellers har jeg fått laget to bryllupskort på bestilling den siste tiden. De er sendt avgårde og jeg håper både kjøper og mottakere av kortene blir fornøyde. Jeg har fått enda en bestilling på bryllupskort - det er veldig kjekt å bli spurt, og har jeg tid er det kos å kunne sitte og pusle med det. Det vanskeligste er nesten å vite hva en skal ta betalt for noe sånt? 

Nå er det på tide å rydde hus - ungene er med pappa på kaffebesøk. Det er nesten rart å være i huset alene, og det er ingen som sover i vogna på utsiden. I morgen kommer oldefar til ungene på besøk, det blir kjekt at han får se dem. 

2 kommentarer:

Hannes favoritter sa...

Så morsomt, vi driv også å teste ut de is oppskriftene.

Du e så flink å lage kort!!!!

Når det gjeld kjøkkenet, blir det totalt forandra. Planløsninga blir helt annerledes! Skal bli fantastisk med et mer funksjonelt kjøkken!!!!

Æ lurte mæ til litt datatid i kaffepausen, no må æ gå å rive litt mere.

Kos dæ med bokklubb!!!

Klem fra Hanne

Camilla sa...

Flotte kort du har laget! :) Høres veldig koselig ut med bokklubb!

Kos deg i kveld og ha en fin helg!

-Camillla