søndag 27. juni 2010

Mens vi venter på sommer...

Her i nord er det vel ikke akkurat det vi kan kalle fantastisk sommervær... men, jeg har hatt på bikini en dag siste uka så det må jo sies å være bra! At jeg hadde stillongs på dagen før trenger vi ikke snakke så mye om, heller ikke at jeg oppdaget at bikinien matchet de nye ullsokkene mine (bilde kommer senere).


Mens jeg drømmer om sommer viser jeg noen bilder av min nye favorittkokebok Bord Dekk Deg. Der hentet jeg oppskriftene til rettene i bursdagen min, og sommerpaien jeg laget til bokklubben. Selvfølgelig husket jeg ikke på å ta bilder av det ferdige resultetet, men paien var noe lik den på bildet Ü. Skylder på ammetåka, selv om det kanskje begynner å bli litt oppbrukt.


Ellers har jeg hatt en noe snodig, men ganske fin tur til frisøren siste uka. Mamma var barnevakt så da kunne jeg endelig få tid til å kose meg med farging og klipp. Det var jo absolutt på tide - sist var før barnedåpen i oktober... Jeg fikk mamma til å bestille time hos sin frisør i Narvik, og det var tydelig at dette var en salong for de litt voksne damene. Litt 90-talls følelse idet jeg gikk inn der, men frisøren var trivelig, jeg fikk kaffe, Bonytt og oppskåret frukt - OG jeg ble fornøyd med klippen så da skal en vel ikke klage.

 

Til mine Pay it forward-mottakere; gavene er snart ferdige, men jeg har ikke hatt tid å gjøre de helt ferdige - men de kommer, de kommer... Kanskje jeg kan skylde det også på ammetåka?

4 kommentarer:

Hannes favoritter sa...

Ammetåke unnskyldninga kan du bruke i det lengste!!!! Så fine bilda du har tatt! Kommer dokker innom Tromsø i løpet av sommeren?

Klem

Anonym sa...

Takk for kokeboktips; er på evigvarende jakt etter inspirasjon og nye opllevelser for ganen.
Smilte godt over bikini med matchende ullsokker - kanskje har du en forretningsidé på gang?

Ammetåke er deilig, nyt den så lengde du kan :)

Fortsatt deilig søndag, med eller uten ullsokker.

Lottemora sa...

Matchende bikini og ullsokker er kjekt å ha. Sjøl har jeg på meg capribukse og skinn/ull-tøfler akkurat nå. Mannen pleier å humre når han ser meg i det antrekket, men jeg hater å være kald på beina...

Ikke stress med pay it forward-gavene altså!

Ammetåka kan du fint bruke som unnskyldning enda ja :-)

Drømmeskyen sa...

Nå er heldigvis sommeren på vei nordover også har jeg hørt rykter om. Det er etterlengtet:)

Ha en fin dag!

Hilsen Hilde