tirsdag 7. september 2010

En kopp ettermiddagskaffe...

...kan godt nytes ute i sånt vær! Lene seg mot ett bjørketre, og se på ungene som leker i sandkassa. Der er faktisk en plass som de kan leke litt sammen - ellers er det mye kjekling. Ikke lett å være tre å ha en søster som ikke helt forstår å leke, men heller vil rive ned.


Dette prosjektet har vært vist fram før. Det er en veldig fin genser som jeg snart er ferdig med - for andre gang... Jeg har i alle fall lært at det er ikke lurt å ta mål til prosjekter når en er i starten av ammeperioden!


Nå skal jeg kose meg videre med "Sinnasnekkern" på TVNorge- og samtidig kose meg med at jeg nå har nylagt, og ferdigoljet furugulv på barnerommet. Jeg er glad for at vi har tatt det ganske rolig med oppussingen av huset, og ikke stressa med å få ferdig alt samtidig.

1 kommentar:

g u r o sa...

Det var så gode ord du la att på bloggen min på mandag! Tusen takk, dei varma og var til ettertanke!

Kjenner også at eg må liste meg litt rundt iblant, så ikkje denne deilige bobla skal sprekke. Samtidig er jo ikkje det noko ein kan gå rundt å tenke på. Nei, vi må heller vere flinke til å ta vare på alle dei gode stundene (og dei ikkje fullt så gode også).

Ønskar deg og dine ein fin dag!