søndag 12. september 2010

Tyttebærdrømmer...


Ja, jeg skal innrømme det - jeg har litt smalt fokus for tiden...Det dukker vist opp tyttebær titt og ofte på bloggen for tiden... Jeg elsker å være ute på høsten, den klare lufta og spesielt det at man kan høste fra naturen. Bildene er fra forrige søndag - da kom vi hjem med en liten tyttebærfangst. Årets jaktstart kan vel ikke kalles hverken høsting eller matauk, da rapporter fra felten sier at det er ekstremt lite fugl i år. Når heller ikke fiskebettet er der er det vel bare å pakke sammen? Neida, mannen fortjente absolutt ei helg med gutta, og jeg er faktisk ganske misunnelige på det været de har hatt i helga. Heldigvis for meg er snart helga over, og jeg gleder meg til å komme igang med uka. Å være hjemme med to halvsjuke barn mens en selv ikke er i form er ikke gøy! Men, jeg og ungene har blitt vartet opp på beste måte av noen gode venner så vi har ikke lidt noen nød.

Nå skal jeg ta en liten shining over huset før sofaen kaller - Poirot på søndager er perfekt! Nå gjenstår bare en arm på genseren min, og har en plan om å få kommet godt igang med den i dag. Har absolutt ikke fått gjort noe av det jeg planla å gjøre i helga, skulle lage bildevegg i gangen etter å ha sortert alle bildene på PCen fra siste året, jeg skulle scrappe litt.. ja,ja jeg har fått sendt ei bestilling til Stoff og stil. Det viktigste når jeg er alene er i alle fall å komme seg tidlig i seng - det er jo ingen å dele morgener med... All ære til aleneforeldre, jeg er glad vi er to!

2 kommentarer:

Knitgirl sa...

Så utrolig flotte høstbilder fra bærmarka!!! Og en fin blogg også! Det var fint å finne bloggen din:-)Jeg kommer tilbake!

Hannes favoritter sa...

Hei snuppa! Herlig med bærtur!!! Håper dere alle har det bra!

Ha en super kveld!

Klem fra Hanne