onsdag 1. september 2010


Nå har høsten kommet hit! I dag har vi hatt regn hele dagen - og det er ikke vanlig vær her... Helgens feiringer gikk kjempefint - fredagen var rolig, mens lørdagen var det full fart hele dagen! God planlegging gjorde at vi kunne kose oss både formiddagen før bursdagen, og under feiringen. Skattejakt ble en stor suksess, og sjørøverskipet laget av sjokoladekake var veldig populært!

Søndag hadde vi årets siste blåbærtur, og samtidig kunne vi plukke de første modne tyttebærene. Det var bare på en liten plass de var skikkelig modne, men det var så fristende å plukke dem at de måtte være med hjem. Vi konkluderte med at vi var tidlig ute for krøkebæra, men første runde med saft er snart klar like vel. Vi får håpe den blir bra.

Jeg er igang på jobb - og det er slitsomt og spennende. Lillemor trives i barnehagen, men liker fortsatt ikke at jeg går. I dag våknet hun fra ettermiddagsluren og var skikkelig forkjøla, så det blir nok hjemmedag på meg i morgen - selv om jeg ikke har tid til det. Mannen er i gang med legging av gulv på barnerommet, og det skal bli godt å få unna den stabelen material som har ligget til tørk i stua alt for lenge (vi snakker februar...).

2 kommentarer:

mimmi-leone sa...

Herlig med bærtur.
Da jeg var liten lagde moren min b.la trllkrem av tyttebærene.

God bedring til veslejenta.

Hilsen fra Mimmi-Leone

Brekkevold sa...

Håper dere har hatt en flott septemberhelg. Her har det vært nydelig vær. De knappene er verdt prisen, så herlige!