søndag 5. desember 2010

Etterlysning!
Er det noen bloggdamer som kjenner til mønsteret på denne votten her? Mamma har fått den fra en venninne som hadde mistet mønsteret. Den er jo utrolig fin, så vi er veldig interessert i å få tak i mønsteret.


Tenk at vi allerede er kommet til andre søndag i advent. Det går virkelig fort! Det har vært full fart her siden onsdag. Søster, mamma, pappa og morfar har vært her på besøk, og jeg har virkelig funnet julestemningen. Vi har i løpet av disse dagene rukket over både ribbe, riskrem, krumkaker, lefser og kakemenn. Ikke verst! Lefseoppskriften har jeg fått hos Hanne, og den er virkelig verdens beste!


Det at de kom så tidlig i desember gjorde jo at jeg fikk et lite spark bak til å gjøre ferdig julegavene også. Nå er det bare noen få igjen, og det er jo fortsatt mange dager til fristen for sending på Posten! Jeg har til og med bestilt julekort så jeg føler jeg er virkelig i rute!

3 kommentarer:

Johanne Brekkevold sa...

Hyggelig å høre fra deg igjen:) De vottene var superlekre, det kan sikkert lønne deg å kommentere på strikkeblogger for å finne svar mønster. God adventstid!

Monstermønster sa...

Tadaaa! Jegtror jeg har funnet votten for deg. Har ikke mønsteret selv, men har sett andre strikke den:

http://www.ravelry.com/patterns/library/vott-med-trekanter

(om du er på Ravelry)

marit sa...

Kanskje litt sent, nå... -men likevel: Jeg kjenner oppskriften som en oppskrift fra Museumshåndverkerne ved Folkemuseet. Den vant visstnok førstepremien en gang i en vottekonkurranse de arrangerte. Jeg syntes også votten var veldig fin og spesiell og bestilte oppskriften, men den ligger her urørt på 2.året nå...Det viste seg at den bruker teknikken tvebåndsstrikking og da har jeg foreløpig meldt pass. Om du fortsatt leter, kan jeg gjerne "dele". Send melding i så fall. Marit i Alta.