lørdag 25. desember 2010

Hjemmelaga julegaver

Siden vi har kommet til 1. juledag kan jeg jo endelig poste ett innlegg med hva jeg har strikka på i høst. Først på snora henger to halser fra Nøstebarn. Jeg strikker på en til i grønt til storebror, men den er ikke testet ut enda, men den virker god. Jeg har brukt er Zara Print Melange og Zara Solid (100 % merino).
Neste på snora er lik badekakksokkene som jeg har skrevet om her.
Så kommer det ett par votter som hører til ett sett. Oppskriften er hentet fra Pickles.  Lua var bursdagsgave, så da håper jeg det passer å få votter som matcher til. Jeg har strikket denne lua to ganger, og har skrevet og tatt bilde av lua i dette innlegget her. Både vottene og lua er strikket i  Pickles Cashmerino Silk eller Pickles Extra Fine Merino.
Så klarte jeg jo ikke å la være å kjøpe oppskriftsheftet fra Dale Garns hefte Nr 234 Arne & Carlos for Dale Garn : Her har jeg strikket mønsteret Space Invader. Jeg har strikket i Freestyle som er garnet de har brukt i mønsteret. 
De to siste vottene er fra boka Strikk og bruk fra Du store Alpakka. De er strikket i garnet STERK.


Siste hjemmelaga prosjekt var denne lua som ikke var ferdig da utebildet ble tatt. Mønsteret er også hentet fra Dale Garns hefte Nr 234 Arne & Carlos for Dale Garn. Denne gangen strikket jeg mønsteret med rundinger. Jeg har også til denne lua strikket med Freestyle som anbefalt i mønsterheftet.  


3 kommentarer:

sologbolig sa...

God jul ! Så mange fine strikkeprodukter. Ha ein fin dag. Klem.

Johanne Brekkevold sa...

Du er så flink til å strikke! Gleder meg til å ta i bruk lua du strikket til lillegutt:) Fortsatt god romjul!

Guro sa...

God romjul, ja Ü
det var voldsomt så flink du har vært. utrolig mye fint! mon tro om jeg ikke skal kjøpe det arne&carlos-heftet til mamma i gave Ü selv har jeg produsert fint lite denne høsten (bortsett fra et nytt lite menneske da!), håper det bedrer seg etter jul, når dagene hjemme får litt mere rutine.
håper dere storkoser dere i romjula!