fredag 31. desember 2010

Oppussing i 2010

2010 ble ikke helt det store oppussingsåret for vår del. Vi hadde en plan om garage og nytt kjøkken i høst, men det ble klokelig lagt på is. Nå står det en ny peis under trappa, men mannen sier han ikke skal montere den før fyringssesongen er over så jeg lurer på når det blir? Jeg håper i alle fall å få plukka fram noen kjøkkenkataloger i løpet av første del av 2011.

Noe fikk vi da gjort i år! En stor skyvedørsgarderobe på gjesterommet rommer nå kofferter, bager, barnevogner, klær og diverse turutstyr. Endel av dette venter på å få flytte inn i garasjen.
Soverommene har fått seg nytt gulv. Det er helt fantastisk stor forskjell å trå ned på furugulv istedet for gulvbelegg. Drømmen er å få noe lignende i stua, men jeg tror jeg venter til parketten er slitt ut - det holder at ungene kaster leker i gulvet på rommet sitt og lager hakk der!
Jeg er også veldig fornøyd med endelig å ha litt orden på skjerfene mine! For mange år siden fant jeg en gammel åre i fjæra. Den har nå fått komme inn på soverommet og fungerer som oppheng.

Da vil jeg ønske alle venner og familie godt nytt år! Håper dere får en flott feiring i dag!

1 kommentar:

Hannes favoritter sa...

Godt nyttår til dokker også! Håper vi får til å komme på besøk om noen måneder!

Klem fra Hanne og gutta!
(Magnus sender noen ekstra nyttårsklemmer til gudmor!)