onsdag 23. mai 2012

Det begynte med et salg...

... på Rauma Istra kamgarn. Egentlig skulle garnet brukes til votter, men jeg fikk så lyst til å prøve på en oppskrift på kjole. Navnet på oppskriften passet også så fint - Kjole til lillesøster av designer Tora Frøseth (gratis oppskrift!). Etter å ha kommet halveis innså jeg at den kom til å bli for tykk til å kunne brukes som kjole. Etter en peptalk med min flinke strikkevenninne kom hun med tips om å strikke armer på den og lage den til en genser.


Med et par kule knapper fra Snella og Petronella var genseren til lillesøster i boks! Jeg tror den endte opp i størrelse 4 år så den får ligge i skapet et år til.

I går var jeg og nevnte venninne på en liten Hammerfesttur - og selv med pålagt handlestopp på garn var det noen nøster som ble med hjem. To nøster tynn ull fra Geilsk og en oppskrift på en kjole med det fine navnet Lille Slyngel.

Ellers har endelig funnet navn til lillebaby, jeg har overvunnet en brystbetennelse, dato for barnedåpen er i boks, og de viktigste avtalene i forbindelse med det er gjort. Det skjer altså ting her, selv om jeg føler jeg til tider kun sitter i en stol og ammer Ü.

Nå er det på tide å komme igang med dagen!

3 kommentarer:

Humlehagen sa...

Hei på deg!Synes genseren endte opp med å bli kjempefin jeg!Fine farger og spesiell!Ønsker deg en fin dag herfra!:)

Hannes favoritter sa...

Veldig fin genser!
Nå er jeg veldig spent på navnet!!!

God pinsehelg til dere!

Klem fra Hanne

Monstermønster sa...

Kul som genser! God ide!

Lykke til med dåp og forberedelser!