tirsdag 8. mai 2012

En svensk fisk!?!


I min jobb er jeg så heldig at jeg får ha tett kontakt med kolleger over hele fylket og nabofylket. Det er slik at noen telefonsamtaler blir lengre enn andre, og man deler litt mer enn bare jobbsaker. Mens jeg satt i sofaen og ruget i vinter fikk jeg lyst å gjøre litt stas på to av disse fine damene.På Ravelry fant jeg dette mønsteret, som heter Swedish fish av en eller annen grunn. Vottene er strikket med finull, og jeg måtte justert litt på mønsteret for å få vottene passelig store. Det gikk ganske raskt å komme inni mønsteret, og kjekt å få strikke med så mange fine farger! Jeg har allerede planlagt et par til meg selv!


Det er lenge siden jeg fikk spørsmål fra min kjekke venninnekollega om jeg hadde mønster på Mariusvotter. Det har jeg ikke funnet, men jeg fikk likevel lyst til å lage et par til henne. Litt prøving og feiling med Sandnes garn - Peer Gynt, og så fikk jeg det jammen til. Håper bare de passer mottakeren.

Jeg var så heldig å få besøk av disse to fine damene da jeg var på sykehuset etter fødselen - veldig koselig, og flinkere bleieskiftarbeidere enn disse to skal en lete lenge etter!


Nå krysser vi fingre for at det snart er slutt på votteværet! Jeg er klar for hageliv... og har vært på Felleskjøpet i dag for å kjøpe jord... frø er innkjøpt...

2 kommentarer:

Marits Hverdagsgleder sa...

Så flink du er til å strikke! Flotte votter! Du får ta opp bestilling :)

Humlehagen sa...

Kom tilfeldigvis innom bloggen din!Koselig blogg, her likte jeg å være!:) Hilsen Else Britt