mandag 30. juli 2012

Hurra for den fineste treåringen!


Tenk at det er tre år siden du ble født!
Du lager liv og røre i familien vår, og vi er så glade i deg!


Vi feiret dagen allerede på lørdag, og da med utebursdag - og vi rakk akkurat å få spist og drukket kaffe før regnet kom.


Lillemor hadde to ønsker til bursdagen; for det første skulle det serveres fiskekaker, og for det andre ville hun ha sjokoladehjerter som kakepynt. To ønsker det ikke var vanskelig å oppfylle, så vi serverte gjestene grillmat og kaker. Fiskekaker og pitabrød, grillet kjøtt og pølser og salat. Jeg hadde bakt to forskjellige typer cupcakes, en sjokoladevariant med topping av philadelphia melkesjokolade og en med oreokjeks i både muffinsen og kremen.   


Siden lillemor er over gjennomsnittet opptatt av Hello Kitty (og den er ganske enkel i formen) laget jeg bursdagskake med det som utgangspunkt... Favorittoppskriften på gulrotkake, hvit fondant, rosa marsipan, engelsk konfektblanding og noen lakrisstenger så var pynten i boks. Det er jo ikke rart hun er opptatt av Hello Kitty heller, det er jo nesten ikke mulig å kjøpe klær, solbriller eller hårspenner som ikke har den katta på seg...

Da vi kom hjem fra ferie var det kul i bedene mine, og mye på grunn av ugress... Etter noen timers luking og banning over myggen begynner det å se bedre ut nå. Jeg måtte ta noen bilder av noen regnvåte blomster etter at gjestene var gått og huset var ryddet.
1 kommentar:

Hannes favoritter sa...

Gratulerer med dagen til gojenta! Ser ut som en veldig hyggelig feiring!

Klem