tirsdag 26. januar 2010

Hjemmekos

I går var storebror ikke helt i form, så da ble han hjemme fra barnehagen. Vi hadde en veldig koselig frokost, der jeg kunne nyte en kopp te og ett nytt interiørblad. Det kommer en god del magasiner innomhus her, men merker at behovet ikke er så stort lenger når jeg nå har så mange flotte blogger jeg leser på. Tror det er første gangen jeg har kjøpt Vakre hjem og Interiør. Mye fine bilder, men også en god del reklame. Liker nok bedre Rom123 og Bolig Pluss, der er det mer for lommeboka mi og flere "gjøre det selv"-prosjekter.



Ute var det kaldt, 18 minusgrader så småfuglene storkosa seg utenfor vinduet. Det er jo kjempespennende å se på fuglene for en 2 åring! Her har han benka seg til med Biolaglasset og ett par mandler.



Med en biologiutdannelse var det jo litt flaut å ikke vite hva de forskjellige fuglene het, så her en dag måtte jeg opp i lageret mitt med bøker for å finne noen oppslagsbøker. Nå vet vi at det er kjøttmeis, granmeis, blåmeis og grønnfink som spiser utenfor vinduet vårt.



Lørdag var vi på loppemarked. Det var ett lite og dyrt ett... men vi fikk med oss Byggmester Bob Lotto. Det er kjempegøy å spille sammen hele familien.


3 kommentarer:

Line A sa...

Mm.. godt å kunne kose seg hjemme også, når man ikke er helt i form.. :)
Du er så flink å ta hverdagsbilder..kjenner at jeg må ta meg selv litt i nakken på akkurat det.. :P

Guttemamma sa...

Takk for hilsen hos meg!! Jeg liker vakre hjem godt også boligpluss også en haug med de svenske...:)

Hannes favoritter sa...

Takk for koselig hilsen Marthe! Bloggen din e skikkelig fin! Også e det trivelig å være innom å få oppdatering siden vi av geografiske årsaka ikkje treffes så ofte lenger. Vi gleder oss til å komme på besøk snart! Klem