mandag 12. april 2010

Bursdagshelg!

Vi har vært så heldig å ha besøk i helga av tante Cathrine, og det er så koselig! Vi startet opp med å dra på bruktbutikken og ett gartneri, så vi kom hjem fra flyplassen med mer enn bare kofferten hennes i bilen. Nydelige blomster på salg - så vi får se om disse potterosene og pelargoniaene trives her hjemme hos meg. vi fant også koselige farmorkopper - og det passer perfekt for meg som liker kaffen best når den har begynt å bli litt kald...Lørdag var det jentetur - og ingenting er vel bedre enn snørekjøring, soling på barrabben, bål og god kaffe? Tante Cathrine hadde bursdag på søndag. Vi liker bursdagsfeiringer, så da måtte vi ta den helt ut! Vi startet dagen med lang bursdagsfrokost, og vi som var tidlig oppe hadde pynta med ballonger og fjas. Rundstykker, kokt egg og godt pålegg hører med til en sånn dag. Vi hadde laga en liten stabel med pakker, og hun fikk åpne alle sammen før vi skulle ut på tur - og på skitur må en jo ha på lue, så da hadde jeg strikket en klar.


Oppskrifta er fra Pickles og heter Hjertelig hilsen vintersett. Jeg la til en mønsterrapport etter tips fra en venninne som hadde strikket lua før meg. Med bare ett nøste av bunnfargen ble det litt for lite til å få siste hjerteraden, så lua ble litt kortere enn i oppskriften. Etter en flott skitur med pølser og lompe (hører med til bursdagsfeiring), kom vi hjem og laga til bursdagsselskap. Bursdagsbarnet hadde ønska seg gulrotkake - og de fikk hun, men hun måtte hjelpe til å lage den selv.

En fin helg i alle fall! 

3 kommentarer:

Lille Persille sa...

Koselig å få feiret dagen med familien sin -snille du som ordnet så fint!

Ha en fin uke marthe:)

Brekkevold sa...

Hørtes ut som en bra jentehelg!
Kos deg hjemme disse flotte mnd som vi har i vente.

Anonym sa...

Tusen takk for ei fantastisk flott helg, Marthe!!! Det va utrolig spesielt å få feire dagen sammen med dåkker -kos fra mårra til kveld:-) Her nede har det gått i ett, så fikk først sett på bloggen din i natt på nattevakt. Har ei rolig natt etter en flott vårdag m/sol og jogging i Frognerparken, shopping i bogstadveien og en liten tur på løkka for å spise middag. Glede mæ til dåkker kan komme på besøk til oss her i oslo:-) Håpe det ikke blir altfor lenge til. Klem fra søs.