mandag 19. april 2010

Vår i lufta...

Ei fin helg er over. Kosa meg alene med barna på lørdag, det var nydelig vær ute, så vi tok lunsjen ute på terrassen. Det var god smelting i sola, så det er bare å spa på snøen så det går enda fortere! Vi håper på å ha tørr plen til bursdagen min - og det er ikke så lenge til. Lørdag ettermiddag tok jeg fram hagehansker og frøposer, så nå står det kasse på kasse med jord på vaskerommet. Det er alltid noe magisk med å så selv. Jeg har til gode å få det skikkelig til, men jeg prøver hver år - like optimistisk!


Jaktprøven gikk det så som så med. Vår flinke rypefinner hadde ikke nesa med seg, så da ble det ikke noe finale på søndagen. Greit for meg, fordi da kunne vi bruke dagen sammen. Vi kjørte opp på fjellet, og vi fikk oss en skikkelig flott skitur - mens ungene snorksov bak i pulkene. Har funnet ut at jeg liker godt å gå med pulk, selv om det ikke akkurat går så fort. Vi fant også en ferdig borg i ei god solside, så vi storkosa oss ute i sola hele dagen.


I dag er storebror hjemme fra barnehagen, så nå er det på tide å finne fram uteklær. Vi må utnytte tida mens lillemor sover - hun er ikke like glad i å ha utedress og sko på... liker bedre å krype inne. Hun reiser seg opp over alt, og har allerede begynt å gå etter og langs etter ting. Det ser ut til at vi kan få en travel sommer!

2 kommentarer:

LykkeLise sa...

Hei hei:)

Takk for koselig hilsen :)
Jeg har ikke vært noe flink til å skrive selv...den blogginga har dt blitt så som så med etter at tulla kom:P Det er mye nytt å bli kjent med, men nå begynner ting å gå seg til. Vi pleide å måtte gå og bære til langt på natt, til hun sovnet i armene våre. Men nå er hun kjempeflink å legger seg våken og sovner av seg selv mellom 21 og 22. Deilig å ha litt kveld alene etterpå:) På dagen sover hun nesten hele tiden da også...snill lita tulle:)
Men føler meg ikke så kreativ og er litt tom for bloggeideer:P

Godt å høre at du føler deg bedre nå som våren kommer:) Flink du er som tar jegerprøve da, det må jeg si:D

Ønsker deg en flott uke:)

Klem Lise

Anonym sa...

Hei hei!
Hørtes ut som dåkker har hatt ei veldig fin helg, deilig å få være ute og kose sæ:-) Æ syns også at det å gå med pulk va overraskende mye mer behagelig enn æ hadde trudd - enkelt og godt for barn og foreldre/tanter! Flink du har vært å sådd. Ka har du sådd denna gangen? Blir arti å se resultatet!

Klem fra søs:-)