tirsdag 3. august 2010

Du vet du ferierer i nordnorge når...


- Du finner ut at de nye ullsokkene matcher den nye bikinien...
- Du pakker bikini og ullgenser når du skal på stranda...
- Du syntes sommeren har vært fin når du har hatt en sammenhengende uke med shortsvær...

Neida, det er vel ikke sååå ille? Vi har hatt en og en halv uke hjemme nå, og vi storkoser oss! Det er så deilig å være hjemme, gjøre litt småprosjekter rundt huset, besøke venner og dra på turer i nærområdet. Vi har faktisk hatt over en uke med shortsvær så det er kanskje derfor vi er så fornøyde?

Nå er jeg ferdig med disse tøffe sokkene med gule badeender. Mønsteret har jeg funnet på bloggen  a wee bit knitty, og kan lastes ned her. De ble kjempesøte, og etter dette prosjektet har jeg funnet ut at det er ganske kjekt å strikke sokker, bortsett fra akkurat det å starte på nr 2. Legg merke til teppet i bakgrunnen. Det har vært mitt gamle sengeteppe, og det er sydd av mamma. Kjempetøft, men utrolig tungt! Det passer perfekt som leketeppe på verandaen.


3 kommentarer:

Hannes favoritter sa...

Det e de kuuleste læstan æ har sett... ever!!!! Takk for at du linka til oppskrifta, her skal det handles inn garn i morra! Genial ide til julegaver faktisk!!!

Håpe dokker har det fint! Her tilbringes min siste ferieuke med husvask. Men godt å få det unna før æ begynne på jobb!!!

Æ har ny Give Away! Du hadde jo sånn flaks sist. :)

Ha en super kveld!

Klem fra Hanne

Guro sa...

Råtøffe læsta!
Vi valgte nok feil tidspunkt å ha ferie på i år, hadde to fine daga, ellers va det plaskeregn resten av tida... Men man må vel bære ta hensyn tel kor man bor, ska godt gjøres å ha like fint vær kvært år.
Hadde nån små utflukta kor vi pakka før allslags vær (ulldress, utedress, regnhyr, votta, lue), og den evige optimisten pakka selvølgelig shorts også Ü

Veit at folk sørpå får sæ en god latter når vi begynn å snakk om sommerlue og sommerjakke Ü Ja til og med sommervotta!

Kos dåkker resten av ferien!

Brekkevold sa...

Kule sokker indeed!

Ullsokker er digg å ta på om kvelden etter en sommerdukkert også :)