torsdag 3. februar 2011

Strikkeri - strikkera - da har vi det så bra!

Jeg jobber meg nedover i strikkekurven, leiter fram ting som har ligget i måneder og år, og prøver å finne tilbake inspirasjonen for hvorfor jeg startet på prosjektet. Nå har jeg fått ferdig endel av prosjektene og fått tatt bilder av dem. Bare det kan jo ta litt tid.

Her er en motvillig modell som viser fram en hals. Oppskriften er hentet fra Strikk til nøstebarn. Jeg har brukt Zara Print Melange og Zara Solid (100 % merino). Det er mykt som bare det og det virker ikke som halsen kommer til å sige. Oppskrift og garn kan altså anbefales!
I dag har jeg og storebror hatt en super dag! Jeg hentet i barnehagen litt tidligere enn vanlig og vi kjørte på biblioteket. Det er jo alltid en hit. Der møtte vi en god venninne og hennes sønn. Neste stopp var middag på kafe før vi gikk på Nordlysbadet. Det var kjekt for både mor og barn! Deilig å plaske litt i bassenget - selv om det ikke ble mye svømming på mor! Mannen gav meg en aktiv julegave - nemlig årskort på trening og svømming på Nordlysbadet. Jeg har en plan om å begynne med morgensvømming en dag i uka, men jeg må bare finne inspirasjonen til å komme meg ut av huset veeeldig tidlig på morgenen. 

Nå blir det tidlig kveld - det tar på en småbarnsmor med for mye aktivitet...  

2 kommentarer:

Johanne Brekkevold sa...

Den så veldig god og myk ut:) Skjønn gutt du har!

Anonym sa...

For en flott julegave du hadde fått:-) Og så flink du e som får kommet dæ gjennom "gamle" og uferdige prosjekta, det blir jo så utrolig fine ting. Koselig å se et bilde av storebror også:-)