lørdag 7. august 2010

NIBs augustutfordring - sommerinteriør. Borte bra, men hjemme best?


Selv om jeg liker å reise bort, så må jeg si at det er ganske godt å ha ferie hjemme. Liker veldig godt å pusle rundt huset (blir jo ikke mer enn pusling med to små...), luke i bedene, pynte på terrassen, og se at det spirer og gror rundt meg.


Sånn helt på tampen fikk jeg lyst til å delta i NIBs augustutfordring, nemlig sommerinteriør. Tror nok ikke helt jeg revolusjonerer sjangeren akkurat - med mine småblomstrete, rosa og lyseblå toner, men jeg syntes vi har fått det veldig koselig!


Som jeg har skrevet om tidligere har vi nye møbler, noen utrolig eksklusive fra Felleskjøpet - som vi er utrolig godt fornøyde med. Det at de er laget av svensk furu gjør at vi liker dem enda bedre, kortreist og ikke av tropisk tre!


Vi er utrolig godt fornøyde med plassen vi bor på. Her er det lunt og fint, og veldig stille. Med få naboer, og sau, lam, kyr og hester i nabolaget bor vi på landet - selv om jeg bare har 10 minutter kjøretur til sentrum.I kveld skal jeg slå sammen å være sosial med trening, har nemlig en plan om å sykle til en venninne som har invitert til sushi - jeg gleder meg!
Ha en god lørdagskveld!

2 kommentarer:

Hannes favoritter sa...

Kjempefine bilder Marthe! Jeg fikk skikkelig sommerstemning! Synes slike små fuglehus er så søte!!! Kos deg med sushi ikveld!

Klem fra Hanne

Brekkevold sa...

Utrolig kos uteplass:) Jeg ville gjerne tatt en kaffe der. God sushiaften!