tirsdag 16. mars 2010

NRK på besøk...

Da er det allerede blitt tirsdag, dagene flyr virkelig avgårde! Helga gikk jo unna i en fei, fylt av gode venner, gode unger og gode opplevelser. Finnmarksløpet er igang og for noen allerede avsluttet. Vi heier på våre gode venner, noen er ferdige med 50 mila, mens andre er bare halvveis på 100 mila (eller 100 km som Kronprinsen sa i åpningen). Veldig stor stas at datteren til våre venner, Mina Skjøthaug Karlstrøm fikk overrekke en flott hundelue til Kronprinsen under åpningen.  Disse flotte luene som feks Lars Monsen har brukt mye, er håndstrikket av en dame her i området, og selges av mammaen til Mina. Lurer på om hun får mange bestillinger nå etter Finnmarksløpet? For de som har vært her på besøk - kjente dere igjen huset som Mina ble intervjuet utenfor i reportasjen om Finnmarksløpet på lørdag?


Det har også vært veldig trivelig med besøk fra Tromsø. Selv om ungene ikke er samme alder, har leken gått så fint! Søndag laget vi til ett eget hundespann her! 3 Alaska Huskyer og 2 Breton, 1 slede, 3 barn og 3 ivrige fedre - det gikk så det susa, og ungene var storfornøyde! Vi voksne har også kosa oss. Vi har spist både kongekrabbe og reinsdyrbiff med egenplukka tyttebær til og drukket hjemmelaget krøkebærsaft - virkelig fått kosa oss med noe av det bedre som Finnmark kan by på av råvarer. Multene og potetene er det min kjære svigerfar som har kommet med - de er fra Senja. Vi har hatt mye god prat og latter i helga.


Denne vakre blomsten har jeg fått av mine svigerforeldre da de var på besøk. Den er en av mange, mange avleggere av en som de har hatt i mange år. Det var stor stas at den sto i full blomst da de kom.

Nå skal jeg lure meg på hobbyrommet noen timer i kveld. Det er lite produksjon for tiden, så jeg håper det blir litt mer tid til slikt etter påske.

1 kommentar:

Hanne sa...

Vi storkosa oss på besøk hos dokker!!! Æ skal maile dæ bildan snart.

Her e vi godt igang med hverdagen igjen. Lillemann e frisk og har vært i barnehagen idag.

Klem fra Hanne