torsdag 25. mars 2010

Gleder meg til påskeferie!

 I dag hadde jeg siste arbeidsdag på noen måneder. Litt vemodig å si farvel til arbeidskolleger, vi har hatt noen utrolig kjekke måneder sammen nå. Samtidig skal det bli godt å få tilbake fokus på lillemor, hun har virkelig blitt stor på disse to månedene. Nå reiser hun seg opp i stående stilling etter alt hun klarer å nå - og har noen knall og fall hver dag når hun ikke kommer seg ned igjen.
Jeg tror også far er litt mer enn klar for å komme seg tilbake på arbeid - ikke fordi han ikke liker tiden hjemme, men å måtte ta lillemor på nettene begynner å ta på. I dag mente hun at dagen startet klokken 04! Godt vi skal stille klokka rett vei til helga.

Storebror hadde siste dag i barnehagen på lilleavdelingen. Det var mest vemodig for meg og de ansatte, tror jeg. Han bare gleder seg til å begynne i utebarnehagen med "Åvard, Ivar og Noa". Det er fint at han ser framover i livet! Vi fikk med en hel perm med bilder og tegninger og denne fine kreasjonen på bildet er det han som har laget - så nå dyrker vi karse til påskefrokostene.

Formen min er stigende, men ikke helt på topp. Valgte selv å stå over velferdsdag på jobb - skitur og isfiske hørtes fristende ut, men kroppen ropte: NEI! Vel, det blir vel nok utedager framover. Samtidig fikk jeg avsluttet endel ting, og ryddet opp etter meg. Deilig det også!

1 kommentar:

Hanne sa...

God påske Marthe!
Godt å høre at formen er stigende!
Vi reiser bort i helga, så det blir litt vanskelig å få til et møte i forbindelse med deres snarvisitt innom Tromsø. Vi får det til neste gang!

Klem klem klem