tirsdag 23. mars 2010

I gamle dager...

I dag satt jeg og kikka litt på noen bilder jeg har fått av pappa. Det er gamle bilder tante har scannet. Det er utrolig kjekt å se disse gamle bildene. Det er noen actionbiler, og ganske mange oppstilte. Artig å se klesstil og møblement - selv om de fleste bildene er tatt ute. Noen er så uklare at man nesten ikke ser hvem som er på bildet - en litt annen tankegang enn i dag når vi knipser og knipser med digitalkamera - og sletter de vi ikke er fornøyde med.

 

Som fiskebønder var sjarken viktig for farmor og farfar, og her er flere bilder av båtene til farfar. Når jeg tenker på farmor som var mye alene med 5 barn mens farfar var på fiske, er det vel ikke mye å klage over når jeg må være alene ei helg med 2 små? 2 hunder som skal fôres kan vel ikke sammenlignes med ett fjøs med sauer. Huset er varmt, vi har både elektriske ovner og varmepumpe - vedfyring er absolutt ikke nødvendig (selv om vi liker det godt!). Mangler vi noe til middagen er det bare å sette seg i bilen og kjøre på butikken - som er åpen til 22.00 selv på lørdager. 


Jeg vet ikke om vi er noe mer lykkelig i dag, men vi har det i alle fall enklere.   


Her i huset er vi ikke helt i form om dagen. Vi får håpe det slipper før påskeferien, det er absolutt ikke en del av planen å være syke! Vi er ikke alene om å være syke, mandag var 8 av 11 barn på avdelingen i barnehagen syke...

2 kommentarer:

Brekkevold sa...

Herlige bilder, gode minner.

Likte at en del av teksten din så ut som den var trykket ut på merkelapper. Har lyst på en sånn gammel merkelapp maskin, har hørt at man kan få tak i dem på clas ohlson.

Hanne sa...

God bedring!!!
Bli frisk til påske!!!

Klem