torsdag 4. mars 2010

Strikkedilla...

Etter å ha blitt introdusert for Ravelry.com har min strikkeinteresse virkelig fått en oppsving. Der er det så masse flotte oppskrifter - mange er gratis, og det er i tillegg så masse flotte bilder til inspirasjon. Jeg har tatt noen bilder av det jeg har strikket, både nylig og også noe som er gammelt for å legge ut der. Bamse har fått lov til å være min modell. Er det noen som vil se på prosjektene mine og favorittene mine har jeg brukernavn Miren79 på Ravelry.


Her er en ullbukse strikket i Heilo - oppskrift fra Nøstebarn, og sokkene heter "Raggsokk til mini og mamma" fra boken Myk start. De er strikket i tynn alpakka.


Denne lua her har jeg strikket mange av! Oppskrifta er også fra boka Myk start, og den er strikket i tynn alpakka.


Denne er det leeenge siden jeg startet på, og da det var en gutt som kom som vår førstefødte ble den lagt til side, og tydeligvis glemt. Nå er det absolutt på tide å få satt i knapper så lillemor kan bruke den før den blir for liten... Både jakken og det siste settet er strikket i Lanett fra Sandnes Garn.


Nå har jeg vært tre dager på kurs. Godt å komme seg litt ut fra arbeidsplassen, treffe nye folk og lære nye ting, men nå skal det bli godt å komme seg i arbeid igjen i morgen. Det er ganske slitsomt å sitte og høre på forelesere tre dager til ende. Her hjemme har alle de andre vært på lang skitur i dag. Det er virkelig noe jeg gleder meg til når jeg skal tilbake i permisjon: å kunne ta på skiene og nyte fine dager ute.

6 kommentarer:

Brekkevold sa...

Utrolig fine strikketøy i fine farger. Likte så godt den lua bamsen hadde fått på seg!

Anonym sa...

Så utrolig nydelige både elefantjakken og den grønne strikkejakken var! Hvor har du funnet oppskriften til disse?

Ravelry er et veldig kjekt verktøy, det har forandret min måte å strikke på også. Nå er det blitt mer en hobby og mindre "noe jeg driver med når jeg sitter i sofaen". Det eneste er at det stjeler litt strikketid ;-)

LykkeLise sa...

Du er så utrolig flink og kreativ, blir helt fascinert av å titte her jeg:):)
Tusen takk for gode ord inne hos meg, vi koser oss masse med tulla om dagen:)
Håper alt er bra hos dere også:)

Klem fra Lise

Lottas Himmelrom sa...

Lekkert sier jg bare...

God helg til DEG:)

jordbærpiken sa...

Heisann! Så flink du er å strikke!

Du har vunnet førstepremien i giveawayen min i dag. Gratulerer så mye! Send meg adressen din, så kommer premien i posten. :)

Ha en fin dag!

Josefine sa...

God morgen!

Så utrolig mye fint du har strikket, er helt imponert:)

Både barnetøyet og bamseklærene var så skjønne...

Ønsker deg en ny flott kreativ dag, stor klem fra meg