onsdag 3. februar 2010

Det er ikke så verst å begynne å jobbe!

Skal jo være den første til å innrømme det at jeg grua meg jo litt til å komme tilbake til jobb. Ikke fordi jeg ikke trives, men må jo si at tida hjemme med lillemor har vært utrolig flott. Nå har jeg vært på jobb 2 dager, og det er jo ganske godt å være tilbake. Trivelige kollegier, godt å bruke hodet på litt faglige spørsmål og en trygghet i at jeg vet mannen koser seg hjemme.


I dag kom jeg hjem til nybakte brød og nyvaska gulv. Ikke verst! Når det i tillegg ligger en pakke i posten fra Pickles kan jo dagen ikke bli bedre. Nydelige nøster som skal bli til bursdagsgaver så det er hemmelig hva det skal bli.


Genseren jeg hadde planlagt skulle bli ferdig til jobbstart mangler armer og litt av ryggen, men det går fremover. Ser for lite på TV til at det er den store framdriften. Har i tillegg klart å strikke inn en maskemarkør i bolen... Vi så filmen Australia i jula, og den var så spennende at jeg glemte å flytte den over. Det får bli en mannfolkoppgave å klipe den av med en tang...


2 kommentarer:

Guro sa...

Tja, eller la maskemarkøren henge der som en litt (for?) original pynt Ü
Jeg fikk også pickles-pakke i går!
Det var så mye fint på bloggen din nå, at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne å kommentere. Fint nytt navn, nydelig kjole til lillepia, og serviset under her bringer tilbake gode barndomsminner. Mamma har serviset nå, men det tilhørte mine oldeforeldre.
Her har kreativitet og bloggelyst fått en kraftig knekk etter at vi fikk besøk av Ræksjuka i helga....

Jannike sa...

Liker garnet ditt, ja ;-) Har mange av de samme fargene i BEGGE garntypene dine.. Som du jo selv så observant kommenterte. Ellers hadde jeg samme erfaring med å komme tilbake i jobb: Deilig, og trygt å vite at far var hjemme.