mandag 15. februar 2010

Gode venner

Så heldig jeg er som har venner! Både venner her vi bor, gode venner som bor langt borte, og nå også bloggvenner! Helga ble akkurat så trivelig som jeg hadde tenkt. Storegutt er omtrent jevngammel med sønnen til venninnen min, og de lekte så fint sammen, både inne og ute. Ett av høydepunktene var hundekjøring med akebrett, og jeg tror bading i badekaret kom som en god nummer to.  

Vi har kosa oss med mye god mat, også det både inne og ute. Ingenting er som kaffe ute - selv om den denne gangen var kokt på forhånd inne.


Søndag feira vi morsdag, med laaang frokost. Deilig når de voksne kan sitte og nyte kaffen, mens ungen leker og lillemor sover. Helgebesøket ble strekt helt til mandag, da veien over Kvænangsfjellet var stengt og gjestene måtte overnatte en natt til. Fint med en bonuskveld


I helga fikk jeg også en Award - min første! Den fikk jeg både hos Lykkelise, som har den utrolig koselige bloggen med samme navnet. Hun har en stil som jeg liker veldig godt, og hun skriver i tillegg veldig morsomt! Nå er det spennende dager for Lykkelise som snart har termin.
Den sammen awarden fikk jeg også av Hanne, med bloggen Hannes favoritter. Hanne er en god venninne fra studietiden, og jeg er fadder for hennes eldste sønn. Veldig kjekt at hun har laget en blogg slik at jeg kan lese små og store historier fra deres hverdagsliv.

Jeg sender den videre til tre flotte jenter, som har blogger jeg ofte besøker.
Line med bloggen Lines Hobbykrok. Hun lager nydelige kort og andre scrappeprosjekter, og inspirerer meg!  

Johanne med bloggen A blög once bit my sister (kult navn!). Hun skriver vakkert om hverdagsliv, matoppskrifter og musikk - kjempekoselig å lese!

Guro med bloggen M.i.l.c.h.schaum. Hun er ett unikum med heklenåla - lager veldig fine ting, og i tillegg tar hun så fine bilder av dem. Du fortener egentlig noe mer enn en award ettersom hovedfagsoppgaven din gav meg mange gode tips under hovedfagsperioden min. Takk for hjelpa!

3 kommentarer:

Guro sa...

Tusen, tusen takk for award og utrolig fine ord Ü Nå ble jeg glad!

Brekkevold sa...

Så hyggelig! Man blir GLAD! Liker også godt din blogg:) Kom hjem fra Bergen TIDLIG i morges, hatt en herlig helg. Kommer oppdatering på bloggen. Slapper av litt nå med å lese meg opp på blogger og skal snart nyte en kopp kaffe:)

Marianne sa...

Hei Marthe, og takk for koselig hilsen!
Enig med deg, ingenting er som gode venner og kaffe ute.

Ha en fin dag!

Klem Marianne