søndag 28. februar 2010

Litt nytt i stua

Forrige helg fikk jeg meg en liten runde i byen, og jeg måtte jo innom Kremmerhuset. Der var det ganske utleita på bokstaver, men jeg fant mannen min sin og min så nå pryder de peishylla sammen med en lyslykt jeg har laget selv - av ett babymatglass. Helt i tråd med gjenbrukstanken som er in nå. Denne uka her åpnet det faktisk opp en butikk ala Fretex som selger brukte klær her i Alta.


Jeg kjøpte også med en ny kurv. Nå er den full av ett pledd og bøker - mangler bare tekoppen så er en perfekt kveld klar for meg! Jeg har handlet litt bøker i det siste, mest på Mammutboksalg. En av bøkene hadde jeg uansett lyst å kjøpe, så jeg ble veldig glad da den var på salg. Det er boka Livslyst av Anbjørg Sætre Håtun. Både fordi jeg liker forfatteren og syntes historien hennes er sterk, men også fordi den er illustrert av Bjørg Thorhallsdottir. Hun er absolutt en av mine favorittkunstnere, og jeg er så heldig at hun henger på veggen min! Boka er absolutt en påminnelse om at kreft kan ramme alle.


Noe annet som er nytt i stua er ei gulvlampe. Den er lik den lampa jeg kjøpte til TV-stua. Jeg liker godt utseende og det lyset den gir, men den står ikke godt på sokkelen, så vi får se hva vi gjør med den.

Nå er det på tide å starte på søndagsfrokosten. Jeg elsker å ordne til god mat - selv om det beste er å gå til dekket bord! Men, når jeg slipper å stå opp kl 05 så lager jeg gjerne god frokost til han som ofret seg!God søndag!

1 kommentar:

Josefine sa...

Heisan..

Så kjekt at dere har fått en sånn butikk der oppe!

Lysglasset ditt ble kjempesøtt, så bra å lage det selv:) Veldig koselig korg også, og praktisk...

Her hos oss skinner solen i dag til en ny flott vinterdag:)

Håper du får en fin dag også, klem fra meg