tirsdag 9. februar 2010

Jeg tror jeg er litt forelska...

I helga har jeg kikket litt på hjemmesiden til Bloomingville, og jeg tror jeg er litt forelska - rett og slett. Liker veldig godt stilen, med en god blanding av det romantiske mot det røffe. Liker veldig godt bruken av glatte materiale sammen med litt grovere. Også fargene, korall, lysegrønt, lilla, sort og hvitt! Nydelig... Jeg liker også godt at det ikke bare er hvite møbler.
Det er jo ikke helt i min ånd å kjøpe masse nytt, men jeg tror at endel herfra havner på ønskelisten min. Det som er synd er at jeg liker veldig godt å se hva jeg kjøper. Her i byen er det få spennende interiørbutikker. Vi har Jernia, Bohus og Møbelringen som fører møbler, og KID og Kremmerhuset som har div interiørartikler. Men mulighetene er jo mange. Det er jo så mange fine nettbutikker.Det blir nok aldri fullstendig slikt her hjemme. Med mann, to barn og to hunder som også skal dele hus med meg er det en del praktiske detaljer som også må være på plass. I tillegg har jeg jo mange ting som jeg allerede er veldig glad i. Vet ikke helt om mannen hadde følt seg helt komfortabel med for mange puter i sofaen heller... Jeg får kose meg med disse fine bildene, og ta inspirasjonen med meg - vi er nemlig i en pusse-opp-kjøkken-snart-få-inspirasjons fase.


Hmm... lurer på hva sjefen hadde sagt til at jeg fikk ett sånt kontor?

4 kommentarer:

Brekkevold sa...

Bloomingville er stilig! Jeg liker også stilen, selv om jeg aldri tror jeg kan oppnå noe sånt hjemme. Sitter her å venter på at datamannen skal ringe, for man glemmer fort kodene til programmene på jobb. Det var tungvindt å få du gitt..

LykkeLise sa...

Masse masse fint, helt enig m deg:) sukk...er alltid så fint og gjennomført på sånne bilder, men man får d aldri til sånn hjemme.. må bytte ut alt da jo!
Mange fine nettbutikker ja..blitt litt handling der i d siste:) Ellers syns jeg Kremmerhuset har fått inn masse fint nå til våren:) Ikke så dyrt der heller..

Ønsker deg en fin, drømmende dag:)

Klem Lise

Line sa...

mm, der var det mye flott! :)

Anonym sa...

Fagmøbler I Alta fører Bloomingville interiør i sin butikk:)